Recensies

Wat een heftig emotioneel verhaal! Bijna niet te geloven dat één persoon dit echt heeft meegemaakt. Het boek is mooi beschreven en prettig leesbaar. Je leest het zo weg! Ondanks wat zij allemaal heeft meegemaakt, vind ik haar nog respectvol naar de personen die haar wat hebben aangedaan. Zij beschrijft haar visie vrij neutraal.

Alexandra Carlijn

4 oktober 2019, Den Haag

Het verhaal van Romy laat zien dat sommige mensen meer meemaken in hun leven dan vijf andere mensen samen. En dat er naast veel onbetrouwbare mensen toch ook elke keer mensen verschijnen die zich wel om anderen bekommeren. Knap dat Romy zich ondanks alle negatieve ervaringen toch steeds positief opstelt in het leven en is blijven vechten.

appelman2

19 oktober 2019

Een bijzonder verhaal waaruit blijkt hoe sterk iemand kan zijn. Zoveel meegemaakt en still standing! Chapeau!

AuGrootf

13 november 2019, Purmerend

Het levensverhaal van een moedige sterke vrouw. Veel ongeluk en pech in haar leven. Haar kracht en vechtlust is bewonderenswaardig en een voorbeeld voor velen

missysissy

10 april 2020, Amsterdam

Ongelofelijk wat Romy allemaal mee heeft moeten maken… Niet voor te stellen dat je niets van jezelf weet wat betreft je geboortedag/plaats/familie/ouders ..
Het zou geweldig zijn als toch, mede door dit boek, aan het licht komt wie Romy ‘s moeder is en wat er gebeurd is die eerste 3 jaar. Is ze onder druk te vondeling gelegd of misschien wel als baby uit huis gestolen en verkocht.. Wie zal het zeggen..

Jackie West

1 oktober 2019, Amsterdam

Een aangrijpend en ontroerend boek, omdat iemand zoveel ongeluk in haar leven kan meemaken met enkele gelukkige momenten. Veel bewondering voor de vrouw die zoveel moed had om elke keer weer voor zichzelf te kiezen en opnieuw te beginnen. Het leest als een trein, eenvoudig en eerlijk beschreven.

LaKlo

14 oktober 2019, Amsterdam

Indrukwekkend levensverhaal. Waardering voor Romy die gewoon laat zien dat het verleden van iemand bepaalt niet de toekomst van de persoon. Inspirerend!!!!
Ik raad van harte dir boek te kopen en te
lezen

Temilda

18 november 2019

Soms is het niet te geloven dat je door kunt en wilt leven als je zulke heftige dingen meemaakt in je leven als Romy. Bij haar begint dat al in haar zeer vroege jeugd en lijkt daar pas een einde aan te komen als zij aan het einde van haar werkzame leven beland.
Daarvoor toont Romy moed, veerkracht en heel erg veel doorzettingsvermogen.
Ik wens Romy een gouden toekomst.

Jan Boe

4 oktober 2019, Amsterdam

Iedereen heeft in zijn leven met grote of kleine problemen te maken. Wat Romy heeft doorstaan, hebben zelfs meer dan 10 mensen in hun hele leven niet meegemaakt. Door haar wilskracht en positieve instelling, sterk karakter, kwam zij alles teboven. Een uitzonderlijk boek!

LP77

19 oktober 2019, Bussum

Bijzonder verhaal om te lezen die zich afspeelt in meerdere continenten van de wereld. Over Romy die heel veel mee heeft gemaakt.

Jacinta81

29 november 2019, Amersfoort

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Deel je mening met ons en laat een recensie achter!

Heb jij “De Vrouw met 5 Namen’ gelezen? Laat ook jouw recensie achter! Door jouw mening te geven help je andere een beslissing maken om dit bijzondere verhaal te lezen.

Onze wens is dat het verhaal van Romy velen zal inspireren om te beseffen dat geen enkele situatie om te draaien is en dat er altijd hoop is.

Bedankt voor jouw recensie!

Bekend van: